COLTS.HU

Magyar Indianapolis Colts közösség

Wednesday

13

September 2017

Vissza, ahonnan indultunk

by Mackó, on történelem, Luck, Manning

Eljutottunk INNEN...

IDE.

Az alábbi cikk a stampedeblue.com-on jelent meg, de úgy gondoltam, hogy érdemes megosztani, mert igen tanulságos.

2011.

A sztár irányítónk sérült. Nem tud pályára lépni. Passzolni sem képes. Valószínűleg a legrosszabb csapat vagyunk a ligában...

A 2011-es év végén a Colts a a legutolsó pozíciót foglalta el minden elképzelhető kategóriában. Megnyomtuk a reset gombot és draftoltuk Andrew Luckot. Elküldtük a későbbi HOF várományos QB-nket (Manning) és HOF várományos GM-ünket (Polian) az összes pozíciós edzővel együtt. Irsay döntött így csak azért, hogy behozzon egy idióta Grigsont és egy teljesen inkompetens Paganot.

2012.

Hamar megkedveltük az új vezetést. Persze akkor még nem tudtuk, hogy ez csak megtévesztő álca. Úgy tűnt komoly emberek küzdenek az edzőjükért, aki igazi játékos barát figura. A #ChuckStrong nemzeti ügy lett. Úgy éreztük mintha 2011 meg sem történt volna. Azt hittük a Colts újra nyerő csapat lesz.

2013.

2013-ben láttunk néha láttunk biztató jeleket. De előjöttek a gyengeségek is.

Luck-ot rengeteg pofont kapott, a védelem gyenge volt, de türelmesek voltunk az új vezetéssel. Hiszen a a 2011-ben 2-14-ben végeztünk, majd a következő két évben jött a 11-5. És még playoff meccset is nyertünk Luck ligában eltöltött második évében!

Persze voltak botrányos vereségek is. De soha nem vesztettünk két meccset egymás után...

2014.

A hiányosságok egy nyilvánvalóbbá váltak. Persze senki nem tett semmit.
Luckot péppé verték. De nem baj, mert minden beszedett pofonért egy TD volt a jutalmunk..

Eközben csapatunk vezére minden kategóriában elképesztő számokkal hódította meg a ligát. Ellenfeleink komolyan féltek Lucktól... Mástól nem is kellett félniük...

2015.

A liga kiismert minket. Megfejtették a problémát. Levadászták az egyetlen erősségünket, az egyetlen valamire való potenciális veszélyforrást. A QB-t.

Persze a vezetés nem szerette volna ha nyerő széria véget ér. És Luck a pályán maradt. Kitéve még több pofonnak. Komoly - szezon végét jelentő - pofonnak.

Ki is hagyott 9 meccset 2015-ben. Miért is?

2016.

A vezetés folyamatosan hazudik Luck állapotáról. Azt mondják, hogy csak kímélik. A hazugságok egyre kínosabbá válnak a szezon vége felé amikor is elkezdenek a pletykák terjedni, hogy Luckot meg kell műteni.
Hazugság hazugság hátán...

2017.

A sztár irányítónk sérült. Nem tud pályára lépni. Passzolni sem képes. Valószínűleg a legrosszabb csapat vagyunk a ligában...